MediaCity Golf Open: 30 september 2022

In mijn werk als manager marketing en communicatie heb ik altijd de kracht van live communicatie benut. Met een goed evenement kun je nieuwe mensen aan je verbinden, je zichtbaarheid in de markt vergroten en stakeholders betrekken bij de nieuwe strategie. Je kunt mensen verrassen, activeren, verbinden en inspireren. Ook in de activiteiten die ik als vrijwilliger doe (ambassadeur van het Centrum Strategische Communicatie van Logeion, de beroepsvereniging voor Communicatie, voorzitter van Golfvereniging Spandersbosch) benut ik de kracht van events.

In april van dit jaar organiseerden de kick off van de lustrumviering van Spandersbosch. Het leverde een prachtig artikel op in de Gooi en Eemlander over de ontstaansgeschiedenis van de vereniging. Vier vrouwen namen het initiatief voor de golfsport, tegen alle (mannelijke) verdrukking in.

20220328 Spandersbosch De Gooi en Eemlander

In september organiseren we voor het eerst de MediaCity Golf Open. Spandersbosch ligt op een steenworp afstand van het Mediapark tussen Hilversum en Bussum. En welke ondernemer heeft nu niets met de media?

De Gooische Tam Tam schreef er een mooi verhaal over in het zomernummer.

20220701 Gooische Tam Tam 27

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2006 - 2024 Cumar | Disclaimer