Vrouwen helpen vrouwen

Wat zijn er veel netwerken in Nederland waar ik tot voor kort het bestaan niet van wist!  Vrouwennetwerk de Meijerij bijvoorbeeld. Deze vrouwen willen elkaar steunen in hun persoonlijke en zakelijke groei. Elkaar een zetje geven of stimuleren bij een volgende stap in hun carrière. ‘Vinden en binden’ is het thema dit jaar van hun bijeenkomsten. Op 12 juni brachten ze een bezoek aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis en wilden ze graag van mij horen hoe onze communicatie-afdeling invulling geeft aan dit thema. Doordat het allemaal vrouwen uit de buurt waren, ontstond een boeiende interactie.

Zij hadden de uitdagingen waar ons team voor stond, van de andere kant meegemaakt. Als bewoner van de stad, patiënt of familielid van een patiënt, dokters-assistente of huisarts. Er werd zeer levendig gereageerd, en ook na afloop ging de interactie nog een tijdje door  via twitter,  linkedin, etc.  Het was een zeer diverse groep vrouwen: in-between-jobs, ondernemer, een goede baan, opnieuw op de arbeidsmarkt ….. Wat ik mooi vond, was dat de interactie gericht was op elkaar verder helpen. Marina de Boer schreef een blog over de avond. Bijzonder om op die manier de sfeer van de avond weer terug te zien.

Op 29 augustus 2012 komen de Vrouwen in marketing en communicatie naar het ziekenhuis. Zij willen graag niet alleen een verhaal horen, maar ook iets terug doen. Daarom gaan we hun vertellen over de spannende tijd rond nieuwbouw en verhuizing die we achter de rug hebben, maar ook over de uitdagingen waar we voor staan. Hoe gaan we de klantgerichtheid van het ziekenhuis versterken?  De vrouwen in marketing en communicatie gaan zich daar die avond over buigen en ons daarover hun ideeën vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2006 - 2024 Cumar | Disclaimer