Less is more

Op 7 november 2013 vindt onder de titel Less is more het najaarsevent van Cover plaats. Bezuinigen en toch inspireren. Meer doen met minder. Ook in de wereld van de woningbouwcorporatie is dat aan de orde van de dag. Het programma van dit event steekt in op de kansen die daarin liggen en ziet er uitnodigend uit. De locatie Dok H2O in het oude havengebied van Deventer maakt dat je so wie so al zin krijgt om mee te doen. Ook de vormgeving van de website is helemaal van deze tijd.

Met een prikkelend filmpje van dagvoorzitter Martijn van Osch word je uitgedaagd je vooraf al in het thema te verdiepen. Op de middag zelf zijn er interessante workshops van Herman Kopinga, Ineke van Berkum, Maria Verheij en Kim van Ingen, die vanuit verschillende perspectieven tools aanreiken om mee aan de slag te gaan.

Cover is een vereniging van communicatieprofessionals in de woningcorporatiebranche. Ze werd eind jaren ’90 opgericht omdat de verzelfstandiging van de woningbouwcorporaties leidde tot nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie. Inmiddels zijn er ruim 240 leden. Regelmatig worden communicatieprofessionals uit andere branches uitgenodigd om nieuwe inspiratie te geven. Celia Noordegraaf gaat op het najaarsevent iets vertellen over haar aanpak bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis om met weinig budget toch veel voor elkaar te krijgen. Meer informatie: www.covernet.nl target=”_blank”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2006 - 2024 Cumar | Disclaimer