Gewonnen

Na een spannende finale is Celia Noordegraaf op 1 december 2011 uitgeroepen tot Communicatievrouw van het Jaar 2011. In aanwezigheid van 250 communicatieprofessionals besloot de vakjury de prijs toe te kennen aan Celia Noordegraaf voor de creatieve wijze waarbij communicatie als verbindende factor heeft weten in te zetten bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. De verkiezing tot Communicatieman/vrouw van het Jaar werd dit jaar voor de tiende keer georganiseerd door Logeion, de beroepsvereniging voor communicatie.

Samen met haar team wist Celia de betrokkenheid bij het ziekenhuis zowel intern als extern enorm te stimuleren met spraakmakende evenementen en vernieuwende communicatieconcepten, zoals Ken je dokter en Dokter op Dinsdag. Het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis wil een healing environment zijn patiënten en bezoekers. Celia legde de basis voor een healing communication. Laagdrempelige communicatie, die aansluit bij de wensen en behoeften van patiënten en bezoekers. Ook beeldende kunst, muziek en theater maken deel uit van het communicatiepalet van het ziekenhuis.

Bekijk de film waarmee Celia zich op 1 december bij jury en het publiek presenteerde. Voor meer informatie www.communicatiemanvrouw.logeion.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2006 - 2024 Cumar | Disclaimer